Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Despre Noi

„We make a living by what we get, but we make a life by what we give.” Sir Winston Churchill

Motto

We make a living by what we get, but we make a life by what we give.” Sir Winston Churchill

 

 

Viziune & Misiune

Să îmbunătățim sănătatea orală și calitatea vieții celor din jur, devenind unii dintre cei mai buni în domeniul nostru de activitate, pe plan internațional.

 

 

Valori

Valorile noastre sunt: Competență și Integritate.

Bună ziua!

 

Bine ati venit pe site-ul nostru!

 

 

"Sunt Dr. Dan Gabriel Gruia și lucrez în practica stomatologică din Octombrie 2004, odată cu absolvirea UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, ca medic dentist.

 

Ulterior am dobândit Diploma de Master în Business Administration – ASE București 2009, precum și Atestatul de Competență în Implantologia Orală – UMF “Carol Davila” București 2010.

 

Toate aceste experiențe, și multe altele, naționale și internaționale, mi-au format o imagine de ansamblu asupra domeniului meu de activitate și asupra altora.

 

Ca urmare, am învățat să respect și să iubesc medicina dentară, să abordez conservativ și cu competența naturalul, fără excese, și departe de influențe sau interese comerciale.

 

Consider că medicina dentară este cu adevărat o vocație și nu o afacere.

 

Împreună cu echipa medicală a cabinetului, am creat o clinică stomatologică în care se îmbină experiența individuală de zeci de ani în practica dentară a generației mature cu energia și dinamismul generației tinere."

 

Dr. Dan-Gabriel Gruia