Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Serviciile noastre

Radiologie

Radiografii Dentare Digitale Premium, Panoramice, Teleradiografii Ortodontice si Computer Tomomgrafii CB CT 3D, la Clinica PRODENT Dr. Gruia, Câmpina.

Află mai multe

Implantologie

Implantul dentar este adesea recomandat deoarece prezintă foarte multe avantaje, iar, de multe ori, este unica soluție pentru protezarea unei edentatii.

Află mai multe

Protetică Digitală CEREC

Stomatologie digitală într-o singură vizită! Fatete, coroane, punți și obturații masive ceramice, în 2 ore, direct în cabinet!

Află mai multe

Ortodonție

Ortodonția este specialitatea care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților, reglarea ocluziei (mușcăturii) și a rapoartelor dintre cele două maxilare.

Află mai multe

Endodonție Microscopică

Stomatologia modernă utilizează microscopul pentru precizie și siguranță deplină ale tratamentelor endodontice.

Află mai multe

Chirurgie dentară

Chirurgia orală include toate tratamentele chirurgicale limitate la nivelul cavității orale ce sunt compatibile cu tratamentele de chirurgie dentară.

Află mai multe

Stomatologie Generală

Stomatologia generală este ramura stomatologiei care cuprinde profilaxia dentara, cariologia, endodontia, si protetica fixă sau mobilă.

Află mai multe

Estetică Dentară

Fațetele dentare sunt construcții protetice unidentare, reprezentate de o foiță fină de ceramică realizate prin tehnologia CAD-CAM și care se cimentează pe suprafața vizibilă a dinților, în special a dinților frontali.

Află mai multe

Profilaxie

Profilaxia dentară este cea mai simplă și accesibilă metodă de tratament, constând într-un set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției parodontitei si a cariei dentare, precum: detartraj, air-flow, periaj, etc .

Află mai multe