Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Unde poți face radiografii dentare digitale premium în Câmpina?

PRODENT Dr. Gruia

  • Aparatură de ultimă generație
  • Peste 15 ani experiență
  • Personal specializat la standarde internaționale

În atenția medicilor și pacienților!

Primul Computer Tomograf 3D Dentar (CBCT) cu funcții de Radiografii Panoramice și Teleradiografii Ortodontice din Valea Prahovei.

  • Imagini de calitate
  • Nivel de radiații scăzut
  • Funcție de simulare a implantului dentar

Ce este Sistemul de Radiologie 3 in 1?

 

CBCT (acronim de la Cone Beam Computer Tomography) este o tehnologie de top care oferă imagini 3D clare ale dinților și părților osoase, cu ajutorul razelor X.

Are aplicații în:

  • chirurgie BMF;
  • endodonție;
  • ortodonție;
  • implantologie (una dintre cele mai importante funcții ale acestei tehnologii fiind simularea implanturilor dentare).

 

Tehnologia Digitală Green

 

Generează imagini de calitate, la cele mai scăzute doze de radiații, oferind astfel imagini detaliate ale dinților, maxilarului și țesuturilor înconjurătoare, asigurând stabilirea unui diagnostic și tratament corect, în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Radiografia dentară panoramică 

 

Numita și Ortopantomografie sau OPG sau OPT,

reprezintă o vedere de ansamblu a întregului aparat dento-maxilar fiind esențială pentru realizarea planului de tratament, oferind informații bidimensionale importante despre statusul tuturor dinților și a osului maxilar din jurul lor. Această investigație se poate realiza: arcadic, hehiarcadic sau segmentar.

Teleradiografia ortodontică, digitală

 

Oferă date prețioase legate de creșterea și dezvoltarea scheletului facial, și stabilirea cu acuratețe a diagnosticului, planului de tratament și evaluarea rezultatelor în Ortodonție.

Clinica multidisciplinară Prodent Dr. Gruia este o clinică dentară care se dezvoltă dinamic si continuu de peste 15 ani încoace. Situată în centrul orașului Câmpina, clinica oferă servicii la standarde internaționale, astfel că locuitorii de pe Valea Prahovei pot beneficia de servicii de excepție, aproape de casă, fără să mai piardă timp și alte resurse în acest scop.

PRODENT Dr. Gruia este locul în care oamenii și tehnologia fac echipă pentru a excela în rezolvarea problemelor dentare. De aceea, aici beneficiezi de servicii de radiologie la cel mai scăzut nivel de radiație, cu o calitate deosebită a imaginilor, contribuind la siguranța și precizia intervențiilor de specialitate.

Radiografii Dentare Digitale Premium la Clinica PRODENT Dr. Gruia, Câmpina

Programează-te acum